Opbrengst Giro 555 appelflappen en tulpen

Woensdag 15 februari hebben de VMBO leerlingen in Hoorn met het verkopen van tulpen ’uit eigen kas’ en zelfgebakken appelflappen €1.237,50 opgehaald voor de door aardbevingen getroffen gebieden in Turkije en Syrië.

Extra verkoop in Avondlicht

Afgelopen vrijdag zijn er in ouderen woon/ zorgcentrum Avondlicht ook nog appelflappen op bestelling afgeleverd (160) en verkocht. (deze waren al bij de opbrengst van woensdag meegerekend)

Er waren in eerste instantie 60 stuks voor de vrije verkoop besteld, maar deze waren binnen een half uur verkocht, dus werden er nieuwe besteld. Ook die waren vervolgens weer binnen no- time uitverkocht. Uiteindelijk hebben we vrijdag naast de 220 die besteld waren nog zo’n kleine 300 appelflappen extra gebakken

De opbrengst is vrijdag dus nog eens verhoogd met €375, veel kopers hebben extra geld voor 555 gegeven, wat het totaal op ruim €1600 brengt. Een heel geslaagde actie dankzij de enorme inzet van een flink aantal leerlingen en hun docenten.

Heel veel dank aan deze kanjers en aan onze redder in nood Jan Joost die de zieke Marina op vrijdagochtend heeft vervangen.