Zakelijke en financiële dienstverlening cursussen

Vacature Administratief medewerker

Werklocatie
Purmerend

FTE
0,5 - 0,6 fte

Contracttype
Tijdelijk, met uitzicht op vast

Solliciteer tot en met
3 december 2022

Solliciteer op deze functie

Vonk inspireert!
Bij Vonk kijken we niet alleen naar binnen en naar het nu, maar richten onze open en nieuwsgierige blik vooral naar buiten. We kijken vooruit naar de beroepen van de toekomst en zetten ons in voor een leven lang ontwikkelen. Daarbij werken we intensief samen in en met de regio, onder andere met het bedrijfsleven en de overheid, zowel lokaal als regionaal en provinciaal. Vonk staat voor breed, compleet, aansluitend en aantrekkelijk onderwijs op het gebied van vmbo, mbo en vavo. Vonk is ontstaan uit de fusie tussen Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland. Ondernemend en innovatief zijn onze kernmerken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan verbinding, autonomie en vertrouwen. Wij bieden goede ondersteuning en een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, geïnspireerd raakt en elkaar motiveert. Doe je met ons mee?

De vestiging Purmerend heeft een vacature voor:

Administratief medewerker A
0,5 – 0,6 fte

Werkdagen maandag, woensdag en vrijdag

Wat ga je doen?
Als administratief medewerker A verzorg je zelfstandig één of meerdere complete, specifieke administraties.
De belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere:

 • fungeren als aanspreekpunt (fysiek, telefoon en digitaal) voor vragen van leerlingen, collega’s, ouders/verzorgers en externen, deze beantwoorden of doorverwijzen;
 • uitvoeren van de leerlingenadministratie;
 • op adequate wijze diverse correspondentie/dossiers afhandelen;
 • verzamelen, verwerken en controleren van gegevens;
 • in overleg zorgdragen voor communicatie voor de website en social media;
 • administratieve ondersteuning ten behoeve van het management.

Wat breng je mee?
Vanzelfsprekend ben je gewoon een heel fijne collega om mee te werken. Je past goed bij Vonk als je je thuis voelt in een werkomgeving waar verbinding, autonomie en vertrouwen centraal staan en waar we samen met de studenten de basis leggen voor een kleurrijke toekomst. Samengevat breng jij:

 • een gerichte administratieve opleiding op mbo-niveau 4;
 • kennis van- en vaardigheid in administratieve procedures;
 • je kunt werken in teamverband, daarnaast ben jij goed in staat om je werkzaamheden zelfstandig te plannen en te organiseren;
 • je werkt nauwkeurig, bent communicatief vaardig en blijft goed presteren onder tijdsdruk;
 • goede kennis van MS Office en kennis van leerlingvolgsysteem (Eduarte of Somtoday) is een pré;
 • ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

De werktijden zijn afwisselend tussen 07.30 uur tot 16.30 uur, dit na overleg met het team en je leidinggevende.

Wat bieden wij?
Waar leerlingen centraal staan in ons onderwijs, sta jij als medewerker centraal in onze organisatie. Wij bieden een heldere structuur, duidelijk beleid en kijken met elkaar wat jij nodig hebt om je functie optimaal uit te voeren. Wat je dus kan verwachten:

 • geen dag is hetzelfde;
 • vrijheid, autonomie en ruimte voor jouw inbreng en ideeën;
 • een hecht team met bevlogen en betrokken collega’s;
 • een werkplek met veel aandacht voor de natuurlijke leefomgeving en duurzaamheid;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, onbeperkte trainingen via Good Habitz, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.

De functie is gewaardeerd in schaal 5 van de cao mbo, die loopt van minimaal € 2.106,- tot maximaal € 2.844,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw profiel en ervaring.

Werken bij Vonk Purmerend
In Purmerend geef jij samen met 92 collega’s onze 700 leerlingen de ondersteuning en begeleiding die zij nodig hebben. Ons onderwijs is een mooie mix tussen groene praktijklessen en theorie van hoge kwaliteit. Door de persoonlijke en bevlogen manier van leren en werken voelen leerlingen en medewerkers zich thuis bij Vonk. Wij halen een groene en duurzame leefomgeving naar binnen door er in ons onderwijs veel aandacht aan te besteden. We zijn maatschappelijk betrokken bij onze omgeving en daarom organiseren we regelmatig themaweken en activiteiten. Onze school is vlakbij de A7 en je kunt er heel gemakkelijk parkeren.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteren kan tot en met 3 december door het aanklikken van onderstaande sollicitatiebutton. We vragen je om je sollicitatiebrief te richten aan Robert de Graaf, facilitair coördinator.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert de Graaf telefoonnummer 0299-454545. Alleen sollicitaties aangeboden via onze website worden in behandeling genomen.

Solliciteer op deze functie

Vonk werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.