Handhaving

Vacature Coördinator met lesgevende taken

Werklocatie
Schagen

FTE
0,8 fte

Contracttype
Ziektevervanging

Solliciteer tot en met
6 december 2022

Solliciteer op deze functie

Vonk inspireert!
Bij Vonk kijken we niet alleen naar binnen en naar het nu, maar richten onze open en nieuwsgierige blik vooral naar buiten. We kijken vooruit naar de beroepen van de toekomst en zetten ons in voor een leven lang ontwikkelen. Daarbij werken we intensief samen in en met de regio, onder andere met het bedrijfsleven en de overheid, zowel lokaal als regionaal en provinciaal. Vonk staat voor breed, compleet, aansluitend en aantrekkelijk onderwijs op het gebied van vmbo, mbo en vavo. Vonk is ontstaan uit de fusie tussen Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland. Ondernemend en innovatief zijn onze kernmerken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan verbinding, autonomie en vertrouwen. Wij bieden goede ondersteuning en een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, geïnspireerd raakt en elkaar motiveert. Doe je met ons mee?

De afdeling Leisure, Sport, Toezicht en Veiligheid (LSTV) heeft wegens ziektevervanging per direct een vacature voor:

Coördinator met lesgevende taken
0,8 fte

Wat ga je doen?
Je coördineert het onderwijs voor de Veiligheidsacademie vanuit de standplaats Schagen. Je coördineert opleidingsactiviteiten en geeft operationele en functionele aanwijzingen aan medewerkers. Je bent vraagbaak en sparringpartner voor het team. Jij organiseert teamoverleggen en draagt zorg voor onderwijsontwikkeling. Daarnaast verzorg je lessen keuzedelen en eventueel rekenen binnen de opleidingen en draagt bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Je bent onderdeel van het team van coördinatoren en verdeelt de taken (visie, teamplan, studiedagen etc.)

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een coördinator die een goede balans heeft tussen vriendelijkheid, duidelijkheid, contact maken en iemand die leiderschap toont. Natuurlijk ben je ook gewoon een heel fijne collega om mee te werken. Binnen het team van coördinatoren en docenten vervul je een actieve rol en je ondersteunt het team met jouw kennis en vaardigheden. Je past goed bij Vonk als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, betrokkenheid en plezier centraal staan en waar we samen met de studenten de basis leggen voor een kleurrijke toekomst. Samengevat breng jij:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Organisatietalent
 • Een lesbevoegdheid
 • Goede pedagogische en didactische vaardigheden
 • Kennis van en ervaring met de sector

Wat bieden wij?
Waar studenten centraal staan in ons onderwijs, sta jij als medewerker centraal in onze organisatie. Wij bieden een heldere structuur, duidelijk beleid en kijken met elkaar wat jij nodig hebt om maximale tijd en aandacht te kunnen geven aan onze studenten. Wat je dus kan verwachten:

 • Geen dag is hetzelfde
 • Vrijheid, autonomie en ruimte voor jouw inbreng en ideeën
 • Een hecht team met bevlogen en betrokken collega’s
 • Een werkplek met veel aandacht voor de natuurlijke leefomgeving en duurzaamheid
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning vanuit je leidinggevende, schoolopleider en docentencoach
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage in jouw zorgverzekering en korting op een sportschoolabonnement.

De functie is gewaardeerd in schaal LC van de cao mbo, die loopt van minimaal € 3.527,- tot maximaal € 5.229,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Werken bij Leisure, Sport, Toezicht & Veiligheid
Het onderwijs van de Veiligheidsacademie wordt gegeven in Den Helder, Schagen en in Schagerbrug. Alle locaties zijn goed bereikbaar, op loopafstand van het centrum en het station, en hebben voldoende parkeergelegenheid. We zijn een afdeling met aandacht voor iedere student en ieders talent, waar we elkaar stimuleren en helpen ontwikkelen. Naast goede dienstverlening vinden wij het belangrijk om af en toe de druk van de ketel te halen. Plezier, humor en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden voor ons team. 

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteren kan tot en met 6 december door het aanklikken van onderstaande sollicitatiebutton. We vragen je om je sollicitatiebrief te richten aan Sander Stolk, waarnemend opleidingsmanager LSTV.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sander Stolk, telefoon 06-48536797. Alleen sollicitaties aangeboden via onze website worden in behandeling genomen.

Solliciteer op deze functie

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 
Vonk werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.