AMC 009

Vacature Onderwijsassistent

Werklocatie
Den Helder

FTE
0,45 fte

Contracttype
Tijdelijk, met uitzicht op vast

Solliciteer tot en met
30 november 2022

Solliciteer op deze functie

Vonk inspireert!
Bij Vonk kijken we niet alleen naar binnen en naar het nu, maar richten onze open en nieuwsgierige blik vooral naar buiten. We kijken vooruit naar de beroepen van de toekomst en zetten ons in voor een leven lang ontwikkelen. Daarbij werken we intensief samen in en met de regio, onder andere met het bedrijfsleven en de overheid, zowel lokaal als regionaal en provinciaal. Vonk staat voor breed, compleet, aansluitend en aantrekkelijk onderwijs op het gebied van vmbo, mbo en vavo. Vonk is ontstaan uit de fusie tussen Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland. Ondernemend en innovatief zijn onze kernmerken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan verbinding, autonomie en vertrouwen. Wij bieden goede ondersteuning en een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, geïnspireerd raakt en elkaar motiveert. Doe je met ons mee?

De afdeling Entree, Gezondheidszorg en Kappen (locatie Den Helder) heeft per direct een vacature voor:

Onderwijsassistent
0,45 fte

Wat ga je doen?
Je assisteert als onderwijsassistent de docent bij het begeleiden van de studenten die in een maatwerktraject zitten omdat ze al langere tijd niet meer naar school zijn gegaan en hun schoolse vaardigheden weer willen gaan opbouwen. Je houdt hierbij rekening met de behoeften en de belastbaarheid van deze studenten die vaak ook nog in een hulpverleningstraject zitten.

Wat breng je mee?
Vanzelfsprekend ben je gewoon een hele fijne collega om mee te werken. Je past goed bij Vonk als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, betrokkenheid en plezier centraal staan en waar we samen met de studenten de basis leggen voor een kleurrijke toekomst. Samengevat breng jij:

 • Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau
 • Ervaring in het begeleiden en motiveren van studenten
 • Vaardigheid in het verhelpen van kleine storingen aan de apparatuur.
 • Digitale vaardigheden met betrekking tot Office 365-programma’s
 • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?
Waar studenten centraal staan in ons onderwijs, sta jij als medewerker centraal in onze organisatie. Wij bieden een heldere structuur, duidelijk beleid en kijken met elkaar wat jij nodig hebt om je functie optimaal uit te voeren. Wat je dus kan verwachten:

 • Ruime vakantieregeling
 • Vrijheid, autonomie en ruimte voor jouw inbreng en ideeën.
 • Een hecht team met bevlogen en betrokken collega’s.
 • Een werkplek met veel aandacht voor de natuurlijke leefomgeving en duurzaamheid.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage in jouw zorgverzekering en korting op een sportschoolabonnement.

De functie is gewaardeerd in schaal 5 van de cao mbo, die loopt van minimaal € 2.729,- tot maximaal 2.844,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw profiel en ervaring.

Werken bij de afdeling Entree, Gezondheidszorg en Kappen
We zijn een afdeling met aandacht voor iedere medewerker en ieders talent, waar we elkaar stimuleren en helpen ontwikkelen. Entree is gevestigd op de Kievitstraat (Den Helder). Deze kleinschalige locatie is goed bereikbaar, op loopafstand van het centrum en het station, en heeft voldoende parkeergelegenheid. Word jij een van onze collega’s?

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteren kan tot en met 30 november door het aanklikken van onderstaande sollicitatiebutton. We vragen je om je sollicitatiebrief te richten aan Angela Lindenaar, Opleidingsmanager afdeling Entree, Gezondheidszorg en Kappen.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hetty Beverdam, Coördinator Entree, telefoon (0223) 611256. Alleen sollicitaties aangeboden via onze website worden in behandeling genomen.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandag 5 december.

Solliciteer op deze functie

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren.
Vonk werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.