Schagen vmbo header

Schagen

Op onze veilige en vertrouwde middelbare school in Schagen krijg je de kans om het allerbeste uit jezelf te halen. Of je nu vmbo kader, basis, gemengd of TL wilt doen.

Lees verder

Naast de theorie- en praktijkvakken besteden we ook aandacht aan cultuur, geluk, gezonde voeding en sport & bewegen. In ons Technolab maak je bovendien kennis met de nieuwste (groene) techniek zoals: robotica, drones, virtual reality en 3d-printen. 

Kom kijken! Direct aanmelden

Bekijk onze video
Bekijk onze video
Bekijk onze video
Bekijk onze video
Gezond & lekker

Het is fijn om goed in je vel te zitten. Daarom hebben wij extra aandacht voor gezond eten en bewegen. Je kan bij ons bijvoorbeeld sporten in de grote pauze. Een potje voetbal, trefbal of klimmen, bijvoorbeeld..

In onze schoolkantine kun je terecht voor allerlei lekkers. Van broodjes gezond tot bapao en tosti’s. Elke dag worden de verse broodjes klaargemaakt door leerlingen uit klas drie. Wil je meer lezen over ons schoolgezondheidsbeleid? De gezonde schoolkantine met als doel de gouden schaal (powered by het Voedingscentrum)? Klik dan hieronder voor ons beleid.

Bekijk de video

Fijne schooltijd

Wij zijn een kleinschalige en veilige school, met aandacht voor iedereen. Wij kennen jou en jij weet ons te vinden als je ons nodig hebt. Zo zorgen we samen voor een fijne en succesvolle tijd bij ons op school.

Bekijk de video

Nog alle kanten op!

Kies jij voor Vonk? Dan kun je nog alle kanten op! Je kunt bij ons een vmbo-diploma voor elke leerweg halen. Of je nou CEO van een groot bedrijf wilt worden, dierverzorger of programmeur, met een vmbo-diploma van Vonk kun je naar elke mbo-vervolgopleiding die je maar wilt!

Leren is leuk

Leren is niet alleen belangrijk, het kan ook heel erg leuk zijn! Wij zijn bijvoorbeeld een officiële cultuurschool. Dat betekent dat we ook wel eens een museum, theater of bioscoop bezoeken. Daarnaast werken we samen met de Toneelmakerij uit Amsterdam. Door theater te maken met je klasgenoten, leer je op een leuke manier om je eigen mening te vormen en vragen te stellen.

Bekijk de video

TechnoLab

Of je nu dierverzorger of piloot wilt worden. Techniek is overal. In het TechnoLab ervaar je zelf hoe dingen werken. Stap in de wereld van virtual reality. Leer vliegen met een drone. Ontwerp en maak voorwerpen met de 3D-printer. Programmeer je eigen robot. Ontdek welke rol techniek en technologie spelen in jouw leven.

Bekijk de video

Op onze veilige en vertrouwde middelbare school in Schagen krijg je de kans om het allerbeste uit jezelf te halen


Voor actuele schoolzaken en informatie die je nodig hebt als je al bij ons op school zit, verwijzen we graag naar ons intranet. Ben je op zoek naar informatie over bijvoorbeeld de schoolvakanties, de lestijden, contactpersonen, vertrouwenspersoon, etc. neem dan een kijkje in de schoolgids.