Leerlingen en docent op schoolplein achter hekje bomen op de achtergrond

Vmbo

Vind jouw vonk op ons groene vmbo! Een brede groene basis biedt jou alle ruimte voor jouw ontwikkeling. Dichtbij huis kun je je toekomst ontdekken in de schooltuin, de kas en in het klaslokaal. Dat is een levendige omgeving om in te leren!

Nationale aanmeldweek vmbo

Van 25 t/m 31 maart is de landelijke vmbo-aanmeldweek voor schooljaar 2024-2025. Ga naar jouw Vonk vmbo-vestiging voor meer informatie over het aanmelden.

Voor denkers die doen en doeners die durven!

Groen vmbo is de brede basis

Het vmbo van Vonk is groen. Dat betekent dat je naast de gebruikelijke schoolvakken bij ons ook groene praktijkvakken volgt, zoals: dier, plant, voeding en bloem. Op onze locaties is het daarom ook heel gebruikelijk dat er dieren zijn en er een mooie schooltuin, voedingslokaal en een kas is. Dat is een levendige omgeving om in te leren! Je kunt na het groene vmbo nog álle kanten op en dus elke mbo-opleiding volgen die je wil.  

Alle vmbo-leerwegen

Bij ons kun je een diploma behalen voor de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en gemengde leerweg. Wil je graag een diploma van de theoretische leerweg? Dat kan ook! Je volgt dan de gemengde leerweg met een extra theorievak. Heb je alle vakken gehaald? Dan kun je je TL-diploma aanvragen.

Vind jouw vonk bij Vonk

Bij Vonk leer je met plezier. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt en in vertrouwen met elkaar werkt. Vonk heeft relatief kleine scholen waarbij iedereen aandacht krijgt en iedereen elkaar kent. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt.! Er is ruimte voor ontwikkeling, ruimte om iets anders te doen, ruimte om jouw vonk te vinden. We zorgen voor een afwisselend en daarom leuk lesprogramma en werken uiteraard soms buiten en in de kas.  

Locaties

Naar welke vestiging wil jij? Lees hier meer informatie over de vestigingen:

Alkmaar Amsterdam Castricum Grootebroek 

Heerhugowaard Hoorn Purmerend Schagen

Alkmaar

Doordat we Alkmaar ons moderne schoolgebouw delen met onze mbo-opleidingen, hebben we alles onder één dak! We kunnen gebruik maken van een professioneel kooklokaal, een stal vol paarden (en een paardenklas op ons vmbo) en een grote tuin. 

Meer weten over het vmbo in Alkmaar

Vonk Alkmaar vmbo
Castricum

Groen natuurlijk of regulier vmbo in Castricum? Bij ons kan het! Iedere leerling krijgt bij ons de kans om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we door passende leerwegen aan te bieden. 

Meer weten over ons vmbo in Castricum

vonk castricum
Heerhugowaard

In Heerhugowaard kun je Vrij groen volgen of regulier vmbo-onderwijs. Het is een gezellige school waar je iedereen kent. Vind jouw vonk in Heerhugowaard!

Meer weten over het vmbo in Heerhugowaard

Vonk Heerhogowaard vmb0
Purmerend

Een gezellige school in Purmerend, kleinschalig, groen en op niveau. We zorgen ervoor dat je de ondersteuning en begeleiding krijgt die je nodig hebt om nog beter te worden. Niet alleen als je die hulp nodig hebt, maar ook als je het al heel goed doet!

Meer weten over het vmbo in Purmerend

Vonk Purmerend vmbo
Amsterdam

Hou je van sporten, een groene basis en naar school gaan in de grote stad? In onze vestiging in Amsterdam kun je alle leerwegen van het vmbo volgen op een gezellige school.

Meer weten over het vmbo in Amsterdam

Vonk Amsterdam vmbo
Grootebroek

In Grootebroek ken jij ons en wij kennen jou. Dat is waar onze kleine vmbo-school heel groot in is. Samen werken we aan een fijne tijd bij ons op school. 

Meer weten over het vmbo in Grootebroek

Vonk Grootebroek
Hoorn

In Hoorn delen ze het moderne, nieuwe gebouw met mbo-opleidingen. De omgeving is dus interessant genoeg om alles te leren!

Meer weten over het vmbo in Hoorn

Vonk Hoorn vmbo
Schagen

Haal op onze vmbo-vestiging in Schagen alles uit jezelf en vind jouw Vonk in Schagen! Er is een technolab, er is veel 'doen' tijdens het leren en ook deze vestiging is groots in kleinschaligheid. 

Meer weten over het vmbo in Schagen

 

Vonk Schagen vmbo

Agenda

Geen evenementen gevonden met de huidige filters.