Vonk AMC

Werken bij Vonk

Ondernemend en innovatief zijn onze kenmerken. Wij hechten veel waarde aan verbinding, autonomie en vertrouwen. Je krijgt goede ondersteuning en een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, geïnspireerd raakt en anderen motiveert. 

Doe je met ons mee?

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Vonk kijken we niet alleen naar binnen en naar het nu, maar richten onze open en nieuwsgierige blik vooral naar buiten. We kijken vooruit naar de beroepen van de toekomst en zetten ons in voor een leven lang ontwikkelen. Daarbij werken we intensief samen in en met de regio, onder andere met het bedrijfsleven en de overheid, zowel lokaal als regionaal en provinciaal. Vonk staat voor breed, compleet, aansluitend en aantrekkelijk onderwijs op het gebied van vmbo, mbo en vavo. Ondernemend en innovatief zijn onze kenmerken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan verbinding, autonomie en vertrouwen. Wij bieden goede ondersteuning en een omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, geïnspireerd raakt en elkaar motiveert. Doe je met ons mee?

Alle vacatures  Solliciteren bij Vonk

 

Ivette voor Vonk

Bij Vonk heb ik mijn passie voor lesgeven teruggevonden.

Ivette Danklof - Docent NT1/NT2

'Ik ben gestopt met lesgeven in het basisonderwijs, omdat het bijkomende papierwerk daar steeds meer de boventoon voerde. Ik dacht dat ik niet meer het onderwijs in wilde...

Lees verder

Maaike

Als ik de loterij win, blijf ik nog steeds hier werken.

Maaike Beverwijk - Docent Entree

'Als ik de loterij win, blijf ik nog steeds hier werken. Misschien zal ik wat minder uren werken, maar ik blijf lesgeven bij Entree. Dit is mijn passie...

Lees verder

Max

Werken met mbo-studenten houdt me jong en scherp.

Max Vanenburg - eerste conciërge

'Je komt elkaar hier tegen en weet wie je collega’s zijn. Je zou het bijna kneuterig kunnen noemen: als er iemand niet is valt dat gelijk op; je hebt echt contact met elkaar...

Lees verder

Zij-instroom

Medewerkers kunnen de opleiding Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (de didactische opleiding voor zij-instromende mbo-docenten) volgen. Voor deze scholing is een zij-instromersubsidie beschikbaar. Daarnaast kunnen zijinstromers vanuit het hbo met een zogenoemde kopopleiding, een tweedegraads lesbevoegdheid halen.

Meer over zij-instroom

 

Stages

Op alle onderwijsafdelingen van Vonk zijn stagiaires welkom. Hiervoor werken wij samen met de Hogeschool van Amsterdam, NHL Stenden in Leeuwarden en Aeres Hogeschool Wageningen. Ook zijn er een aantal schoolopleiders aangesteld, die de LIO’s begeleiden in hun traject.

Meer over stages

Open Sollicitatie

Wil je graag als vrijwilliger werken bij Vonk? Stuur dan een Open Sollicitatie naar ons toe.

We nemen momenteel geen reguliere open sollicitaties aan. Hou ons vacature aanbod in de gaten voor een vacature die bij je past.

Vrijwilliger