Cursussen

Cursussen

Naast je baan verder leren? Jezelf ontwikkelen in een andere richting? Je medewerkers de kans bieden om bij te blijven in hun vakgebied? Vonk biedt een uitgebreid aanbod van omscholing en bijscholing aan via het cursusaanbod. Van complete opleidingen tot meerdaagse cursussen. Overdag, in de avond en In-Company. Jezelf vol inspiratie verder ontwikkelen, kan hier!

Zoek jouw opleiding

Cursussen en bedrijfsopleidingen

Opleidingen

Maatwerk en In-company

Naast onze reguliere trajecten bieden wij maatwerk. Het ontwikkelen van opleidingen en cursussen behoort tot een van onze sterke punten. Door gebruik te maken van onze unieke Incompany-methode leiden we personeel precies op zoals jij dat wilt. Het onderwijs en de werkzaamheden in de praktijk sluiten met behulp van deze methode nog beter op elkaar aan.

Een maatwerk vraag?
Stel deze aan ons!

Over Vonk cursussen

Vonk cursussen was voorheen bekend onder de naam Onderwijsgroep NoordWest-Holland. Een samenwerking tussen ROC Kop van Noord-Holland en Clusius College. Na de fusie van de twee opleiders op 1 augustus 2022 gaan alle activiteiten verder onder de naam Vonk.

Bedrijfsopleider van de regio

Vonk heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen in tien verschillende sectoren. Al meer dan vijftien jaar leiden wij personeel van organisaties op naar een hoger niveau. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een sterke band opgebouwd met het bedrijfsleven in Noord-Holland. Hierdoor weten we precies wat er speelt en wat onze klanten nodig hebben om hun werknemers te scholen voor een toekomstbestendige onderneming. Wij spelen met ons aanbod in op de arbeidsmarkt.

Agenda

Informatieavond werken in kinderopvang en onderwijs

Wil je werken in de kinderopvang of onderwijs? Sinds september 2023 bieden we 3 verkorte BBL opleidingen aan. Kom naar de informatieavond.

Subsidies

Subsidies voor de scholing van werknemers of studenten binnen uw organisatie zijn op verschillende manier te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor de verschillende regelingen. Deze vermelden wij momenteel nog op de oorspronkelijke website. Binnenkort komt deze informatie ook direct hier beschikbaar.

Over subsidies