Inloggen Vonk portalen

Inloggen digitale werkomgeving Mijn.Vonk:

Vmbo-leerlingen

Mbo-studenten

Medewerkers

Afspraken, regels en documenten

Ben je op zoek naar documenten of aanvullende informatie zoals schoolgidsen, klachtenregelingen, PTA-boekjes, verzuim of vakanties? Ga dan naar de mbo- of vmbo pagina's voor studenten, leerlingen of de algemene pagina met afspraken, regels en documenten.

Informatie en documenten voor vmbo-leerlingen (en ouders)

Informatie en documenten voor mbo-leerlingen (en ouders)

Afspraken, regels en documenten Vonk algemeen

Overige links

Eduarte 

Mijn rooster mbo-studenten (Locaties Den Helder & Schagen Hofstraat)

Cumlaude mbo-studenten (Locaties Den Helder & Schagen Hofstraat)

Wachtwoord vergeten mbo-studenten (Locaties Den Helder & Schagen Hofstraat)

Ouders/verzorgers portaal

Op het ouderportaal kun je inzicht krijgen in de schoolgegevens van jouw kind(eren). Zoals de resultaten (cijfers) en het rooster. Inloggen kan met de gegevens die je via de e-mail hebt ontvangen. Je kunt hieronder de keuze maken om naar het ouderportaal te gaan of om de korte instructie of de handleiding te downloaden.

Omdat de ouderportalen van het Clusius en ROC nog niet samengevoegd zijn tot een gezamenlijk portaal wordt er nog gebruik gemaakt van twee ouderportalen: een voor het Clusius College en een voor het ROC Kop van Noord-Holland. Hieronder druk je op het portaal van de school van jouw zoon of dochter (voorheen het Clusius College of het ROC Kop van Noord-Holland). Ook staan hieronder twee handleidingen, een voor het Clusius-portaal en een voor het ROC Kop-portaal.Ouders/verzorgers (Clusius College)  

Ouders/verzorgers (ROC Kop van Noord-Holland)

 

Let op: Niet elke vestiging heeft zich aangesloten bij dit ouderportaal. Je kunt hier dus alleen gebruik van maken als je een mail heeft ontvangen met inloggegevens en uitleg van de directeur van de betreffende vestiging.