vonk docent drone

Stage lopen bij Vonk

Jouw ontwikkeling om een fantastische docent te worden staat voor ons op één! Daarom helpen we jou alles uit je stage te halen. Je wordt begeleid om je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen. Studenten van diverse lerarenopleidingen hebben hun weg al gevonden bij Vonk.

 Ben jij de volgende?

Word jij onze nieuwe collega?

Op alle onderwijsafdelingen van Vonk zijn stagiaires welkom. Hiervoor werken wij samen met de Hogeschool van Amsterdam, NHL Stenden in Leeuwarden en Aeres Hogeschool Wageningen. Ook zijn er een aantal schoolopleiders aangesteld, die de LIO’s begeleiden in hun traject. Iedereen die een lerarenopleiding volgt bij een Hogeschool aangesloten bij Groen Consortium is welkom bij ons (Aeres Hogeschool Wageningen) of ROWF (VU / UVA, HVA, ALO, InHolland, Breitneracademie). Volg je al een opleiding tot docent? Loop dan stage bij ons. 

Jouw ontwikkeling om een fantastische docent te worden staat voor ons op één!

Dit bieden we jou:

  • Individuele begeleiding tijdens je stage; schoolopleiders stimuleren het beste uit jezelf te halen
  • Goede aansluiting tussen je theorieopleiding en de praktijk
  • Heb je een onderzoeksopdracht? Ook daar helpen we je bij
  • Je kunt vier jaar lang stagelopen op verschillende vestigingen
  • Een passende, veelzijdige en rijke leeromgeving met veel diversiteit
  • Kies uit acht verschillende vestigingen met ieder een eigen sfeer
  • Bepaal zelf of je gaat voor een stage in het vmbo en/of mbo!

Je stageplek aanvragen

Loop bij ons één of meerdere stages en je kent alle facetten van het vak van docent. Wil je bij ons stagelopen? Kijk dan of we een plek voor je hebben:

Niet-groene vakken: kijk op rowf.nl/stageplaatsen  
Groene vakken (vmbo en mbo): stuur een stageverzoek naar de gewenste vestiging. 

Kies de vestiging van jouw voorkeur en meld je daar aan met een stageverzoek. Je kunt je op één vestiging tegelijk aanmelden. Mocht er geen plek zijn dan kijken we altijd of er plek voor je is op een andere vestiging.

Let op: Een werkplek voor een zij-instroomtraject vraag je aan via onze HR-afdeling. Stuur hen direct een e-mail: p-en-o@vonknh.nl.