groene achtergrond

Kennismaken

Benieuwd hoe het is op ons vmbo in Pumerend? We organiseren tijdens het schooljaar verschillende momenten waarop leerlingen en/of ouders welkom zijn om onze school te leren kennen.

Open dag

27 en 28 januari 2023

Informatieavond

Dinsdag 1 november 2022 - van 19:00 tot 21:00 uur organiseren wij voor de ouders van leerlingen van groep 8 een interactieve informatieavond. Op deze avond krijgt u informatie over onze school. Daarnaast bent u van harte welkom om bij onze praktijkvakken te komen kijken, waar een aantal leerlingen en docenten aan het werk zijn.

Zowel de leerlingen als de docenten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Voor specifieke zorgvragen zal onze zorg coördinator aanwezig zijn in ons OOM (Onderwijs Op Maat) lokaal.

Lijkt het u leuk om aanwezig te zijn op onze informatieavond? Aanmelden kan via onderstaande knop. Kies voor het ticket "Informatieavond voor ouders" om u aan te melden.

Aanmelden

Meeloopmiddag

Op 21 november, 29 november en 7 december 2022 & 12 januari 2023 van 14:00 tot 16:00 uur organiseert Vonk Purmerend weer de geliefde meeloopdagen. Tijdens één van deze dagen kan uw zoon of dochter bij ons de gemoedelijke sfeer proeven en ervaren wat praktijkvakken zijn.

Deze middag zullen de kinderen deelnemen aan drie korte praktijklessen. Hoe leuk is het als niet alleen uw kind met enthousiaste verhalen thuiskomt, maar als ook u heeft mogen ervaren wat uw kind vertelt? Ouders zijn daarom op deze dag ook welkom. U volgt een eigen programma, los van de kinderen. Op deze manier kunt ook u een kijkje bij ons nemen en de sfeer, waar wij zelf zo enthousiast over zijn, ervaren.

Via onderstaande button kunt u uw kind opgeven voor deze leuke ervaring. Tevens kunt u aangeven of u zelf ook aanwezig zult zijn. Wij kijken er naar uit om jullie te mogen begroeten! Kies voor het ticket van de meeloopmiddag van uw keuze.

Aanmelden

 

Let op: Als u zich wilt aanmelden voor twee evenementen kan het zijn dat u (als u nogmaals op aanmelden drukt) weer op hetzelfde aanmeldformulier komt. Druk dan in het formulier op annuleren, dan komt u weer op de overzichtspagina van alle vestigingsevenementen terecht.