Afspraken, regels en documenten

Voor meer achtergrondinformatie over Vonk hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Je vindt hier documenten waarin zaken over bestuur en organisatie zijn uitgewerkt en onderwijsdocumenten voor het vmbo, mbo en vavo.

Goed om te weten

Sinds 1 augustus 2022 zijn het ROC Kop van Noord-Holland en Clusius College samen Vonk. Nog niet alle documenten zijn omgezet. Tot de nieuwe Vonk informatie er is, geldt de huidige informatie van ROC Kop van Noord-Holland en Clusius College ga naar de inlogpagina om deze te bekijken. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons zoeken.

Bestuur en organisatie

Hier vind je informatie en documenten over het bestuur en de organisatie Vonk.

Vonk KvK-nummer: 41236238

Vonk BTW-nummer: NL 8037.23.040.B.01

Vavo

Hieronder vind je specifieke informatie en documenten van vavo:


Klachtenregeling

Ontevredenheid en meningsverschillen nemen wij serieus. Ben jij ontevreden en heb je een klacht? Bij Vonk vinden we het belangrijk dat je eerst zelf het gesprek aangaat met de betrokkenen. Lukt het niet om tot een oplossing te komen, ga dan naar de manager onderwijs teamleider van jouw opleiding. 

Kom je met elkaar niet tot een oplossing of heb je ondersteuning nodig bij het aangaan van een gesprek? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.