Hoorn

Hoorn

Bij ons kom je thuis. Onze vmbo-school in Hoorn is klein, persoonlijk en overzichtelijk. Hier vind je alles wat jij nodig hebt voor goed onderwijs!

Lees verder

Doordat we ons moderne schoolgebouw delen met (een deel van) onze mbo-opleidingen, hebben we alles op één plein. En daar pluk jij de vruchten van.

Direct aanmelden

Bekijk onze video
Bekijk onze video
Bekijk onze video
Bekijk onze video
Veilig & Vertrouwd

Wij kennen jou en jij kent ons. Zo zien we het snel als er iets aan de hand is en kun jij ons snel vinden als je ons nodig hebt. We houden elkaar in de gaten om ervoor te zorgen dat jij een succesvolle en vooral een leuke schooltijd hebt bij ons op school. 

Samen met mbo en ad-hbo

Wij delen het schoolplein met de mbo- en ad-hbo-opleidingen van Vonk. Dat betekent dat we toegang hebben tot allerlei te gekke faciliteiten van de opleidingen. Het lab bijvoorbeeld en een goed uitgeruste techniekhal. 

Jouw talent

Doordat we een kleine school zijn, kennen we al onze leerlingen. Daardoor weten we precies wat jij in je mars hebt! We kunnen jou daarom precies geven wat jij nodig hebt om het allerbeste uit jezelf te halen. Dat zie je terug in onze hoge slagingspercentages. Naast ons reguliere lesprogramma kun je er bovendien voor kiezen om een plusklas te volgen. We hebben plusklassen voor: techniek en technologie, sport, kunst en drama, bloem en design en koken. 

GroenSprint

Op onze school bieden we niet alleen regulier vmbo aan, maar ook GroenSprint. Dit is een leerlijn op Vonk Hoorn voor denkende doeners. Heb jij minimaal  gl-/tl- of havo- advies gekregen? Kun je goed leren, maar wil je ook graag aan de slag in de praktijk? Dan is GroenSprint iets voor jou!

Wil je meer informatie? Ga dan naar onze open dag, of stuur een mail naar teamleider GroenSprint, Marianne Horneman: m.horneman@clusius.nl.

Nog alle kanten op

 

Als jij straks bij ons je vmbo-diploma hebt gehaald, kun je nog alle kanten op! Of je nou timmerman wilt worden, programmeur, dierverzorger of CEO van een groot bedrijf. Wij geven jou op een leuke manier een goede basis voor de toekomst van jouw dromen. 

Voor iedere leerling een plek in het groene onderwijs!


Voor actuele schoolzaken en informatie die je nodig hebt als je al bij ons op school zit, verwijzen we graag naar ons intranet. Ben je op zoek naar informatie over bijvoorbeeld de schoolvakanties, de lestijden, contactpersonen, vertrouwenspersoon, etc. neem dan een kijkje in de schoolgids.