groene achtergrond

Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2024/2025

 

Aanmelden Vonk Hoorn

Aanmelden klas 1

Wat leuk dat uw kind kiest voor Vonk Hoorn vmbo. Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het schooljaar 2024 - 2025? Dan kunt u mailen naar Joke de Witt joke.dewitt@vonknh.nl

Aangemeld, wat nu?  

Nadat uw kind is aangemeld, heeft de school zes weken de tijd om te reageren. De school beslist of uw kind wordt toegelaten en laat dit schriftelijk weten. In sommige situaties kan deze periode door de school met vier weken worden verlengd, dit hoort u dan ook binnen zes weken. 

Kennismaken 

De vestiging Hoorn organiseert een kennismakingsmiddag voor nieuwe leerlingen in juni. U krijgt hiervoor een uitnodiging van de vestiging. Het is belangrijk dat de nieuwe leerling dan aanwezig is, want deze dag is de eerste echte kennismaking met de school. Op deze middag krijgen de nieuwe brugklassers informatie over het eerste schooljaar en leren ze hun toekomstige klasgenoten en de mentor alvast kennen. Ook krijgen de leerlingen informatie mee naar huis over het bestellen van boeken en andere zaken. 

Aanmelden klas 2 of 3

Als uw kind de overstap wil maken naar onze school in klas 2 of 3 dan kunt u het formulier invullen en opsturen naar marielle.vanruyven@vonknh.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen en een gesprek gepland. Voor het gesprek ontvangen wij graag alle informatie van de huidige school inclusief ontwikkelingsperspectief (OPP).

Het aantal plekken dat wij hebben voor zij-instromers is beperkt, met als gevolg dat wij pas aan het einde van het schooljaar definitief kunnen laten weten of uw kind geplaatst is. Dit heeft voornamelijk te maken met de maximumcapaciteit van ons gebouw qua leerlingaantal (maximaal 550 leerlingen).

Voor vragen over een eventuele overstap kunt u ook contact opnemen met mw. Van Ruyven.