Maritiem en logistiek

In een maritieme omgeving bieden wij diverse opleidingen, cursussen en maatwerk aan. Hiermee kun je of jouw medewerkers de gewenste diploma’s en/of certificaten behalen. Binnen het Nautisch College in Den Helder worden de studenten klaargestoomd voor de praktijk met onder andere een scheepssimulator en een motorenhal. Hiernaast bieden wij ook Logistieke opleidingen aan. Onze logistieke opleidingen staan in het teken van het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom binnen een bedrijf. 

Opleidingen

Kwaliteitscertificaat logo

Mathusa Thuraisingam

Accountmanager
E-mail Mathusa

Je leven lang ontwikkelen

Maatwerk: het is jouw werkvloer
Precies dát leren wat jouw medewerkers willen of nodig hebben. Dat vraagt om een maatwerktraject. We kunnen een volledige opleiding voor jouw specifieke werkvloer ontwikkelen. Zelfs incompany óp jouw werkvloer. We hebben namelijk alles in huis, van gecertificeerde docenten tot examinering.
LLO: Leven Lang Ontwikkelen
Je bent nooit te oud, te jong, te dom of te slim om te leren. Jezelf ontwikkelen en daarmee flexibel meebewegen in de moderne maatschappij is een goede zet. Volg je een cursus voor je eigen hobby? Of wil je je laten omscholen? Je kwaliteiten verbreden of verbeteren? Kom je leven lang leren bij Vonk.
Regio: samen met bedrijfsleven
Vonk werkt in de regio samen met bedrijven en organisaties. Welke regionale ontwikkelingen en uitdagingen zien we als het gaat om onderwijs? Aan welke opleiding is echt een dringende behoefte? Hoe willen de werkenden in deze regio zich ontwikkelen? Vragen om samen te stellen en te beantwoorden!