Voeding

Actief in de levensmiddelenindustrie en wilt u verder leren? Of wilt u de branche betreden? Bij Vonk behaal je de gewenste/benodigde diploma’s en/of certificaten. Naast opleidingen gericht op het uitvoeren van beroepen in de voedingsbranche bieden we ook bijscholing aan om als praktijkbegeleider aan de slag te gaan waarbij je medewerkers stimuleert, reflecteert en beoordeeld. 

Kwaliteitscertificaat logo
Vonk logo vierkant

Jeroen Visch

Accountmanager
E-mail Jeroen

Je leven lang ontwikkelen

Maatwerk: het is jouw werkvloer
Precies dát leren wat jouw medewerkers willen of nodig hebben. Dat vraagt om een maatwerktraject. We kunnen een volledige opleiding voor jouw specifieke werkvloer ontwikkelen. Zelfs incompany óp jouw werkvloer. We hebben namelijk alles in huis, van gecertificeerde docenten tot examinering.
LLO: Leven Lang Ontwikkelen
Je bent nooit te oud, te jong, te dom of te slim om te leren. Jezelf ontwikkelen en daarmee flexibel meebewegen in de moderne maatschappij is een goede zet. Volg je een cursus voor je eigen hobby? Of wil je je laten omscholen? Je kwaliteiten verbreden of verbeteren? Kom je leven lang leren bij Vonk.
Regio: samen met bedrijfsleven
Vonk werkt in de regio samen met bedrijven en organisaties. Welke regionale ontwikkelingen en uitdagingen zien we als het gaat om onderwijs? Aan welke opleiding is echt een dringende behoefte? Hoe willen de werkenden in deze regio zich ontwikkelen? Vragen om samen te stellen en te beantwoorden!