Voeding cursus Vonk

Voeding

Actief in de levensmiddelenindustrie en wilt u verder leren? Of wilt u de branche betreden? Bij Vonk behaal je de gewenste/benodigde diploma’s en/of certificaten. Naast opleidingen gericht op het uitvoeren van beroepen in de voedingsbranche bieden we ook bijscholing aan om als praktijkbegeleider aan de slag te gaan waarbij je medewerkers stimuleert, reflecteert en beoordeeld. 

Aanbod Voeding

BBL opleiding Medewerker Voeding en Technologie niveau 2

Praktisch opgeleid worden tot medewerker in de Voeding en Technologie. Dat is de kracht van deze BBL-opleiding op MBO niveau 2. Deze opleiding is speciaal voor mensen die werken bij voedingsbedrijven (of daar graag willen werken) als Allround Voedingsoperator. Het draait om werknemers van kleinere en grotere bedrijven in de voedingsindustrie en flexwerkers die via een uitzendbureau werkzaam zijn in deze branche. De duur van de opleiding is twee jaar. Elk schooljaar heeft 36 lesdagen.BBL opleiding Medewerker Voeding en Technologie niveau 2

BBL opleiding Clusius Food Process & Quality niv. 3 crebo 25461

De opleiding is vooral gericht op mensen die al werkzaam zijn in de levensmiddelenindustrie of daar graag willen werken. Het draait om (toekomstige) werknemers van kleinere en grotere bedrijven in de voedingsindustrie of werknemers die via een uitzendbureau werkzaam zijn in deze branche. De BBL-opleiding Clusius Food Process & Quality bestaat uit vier blokken verdeeld over twee lesjaren. Gedurende deze lesjaren gaat u één dag per week naar school, de andere dagen werkt u bij uw leerbedrijf. De lesstof is gebaseerd op voorbeelden uit de dagelijkse beroepspraktijk. BBL opleiding Clusius Food Process & Quality niv. 3 crebo 25461

Training Effectief leidinggeven

Deze training helpt u om uw rol als leidinggevende verder vorm te geven. Het levert u op de werkvloer tijdsbesparing op en daardoor ook een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer en verlaagt stress en ziekteverzuim.Training Effectief leidinggeven

Keuzedeel Begeleider Praktijkleren K1226 (E-learning)

De deelnemer leert hoe een stagiair of (nieuwe) medewerker begeleidt op de werkvloer. Hij zorgt ervoor dat de het ontwikkelingsproces transparant is, dat er voldoende gecommuniceerd wordt met de medewerker en zijn netwerk, en hoe de stagiair of (nieuwe) medewerker eigenaar blijft van het eigen ontwikkel-/leerproces. Hij zet didactiek, pedagogiek, gesprekstechnieken in en vormt zich een juiste houding om de ander te kunnen laten ontwikkelen. Deelnemers leren: hoe je een begeleidingsperiode opstart, doorloopt en afsluit, doelen opstelt, bespreekt en bewaakt, te reflecteren op het eigen gedrag, onder andere door dit te evalueren met de (nieuwe) medewerker of stagiair. Keuzedeel Begeleider Praktijkleren K1226 (E-learning)

Maatwerk en In-company

Het ontwikkelen van opleidingen en cursussen behoort tot een van onze sterke punten. Wij leiden personeel precies op zoals jij dat wilt. Het onderwijs en de werkzaamheden in de praktijk sluiten met behulp van een maatwerk aanpak nog beter op elkaar aan. Neem contact op met de accountmanager.

Vonk logo vierkant

Jeroen Visch

Accountmanager
E-mail Jeroen

Over Vonk Cursussen en bedrijfsopleidingen

Vonk is de opleider van de regio. Met een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen en trainginen in 10 verschillende sectoren.
Meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en en geven van opleidingen. Sterke samenwerking met en voor het bedrijfsleven.
Wij leiden op voor de arbeidsmarkt en bieden maatwerk en in-company aan.