Agro en groen cursussen van Vonk

Agro & Groen

Opleidingen, cursussen en maatwerk die draaien om mensen, planten en dieren. Voor het behalen van diploma’s en/of certificaten; met ons cursusaanbod Agro & Groen raak je niet uitgeleerd. Denk aan: gewasbescherming, bosmaaien, veilig werken langs de weg, plantfysiologie, zaadteelt en veredeling, bloemstylist en hovenier. 

bruidsshow Vonk opleiding bloem en design 2022

De cursus Bloemstylist

Woensdagavond 14 juni organiseren we een proefles Bloem waarin je alles te weten komt over de avondopleiding Bloemstylist en zelf ontdekt of het wat voor je is door te doen! 26 September starten we met de avondcursus Bloemstylist: boeketten. Iets voor jou? Meld je aan voor de proefles.

Tuin Skills studenten Vonk

Informatieavond Hovenier

Ben jij een buitenmens en een aanpakker? Ga dan aan het werk als hovenier. Dinsdag 20 juni organiseren we een informatieavond over de avondopleiding aankomend hovenier. Je komt dan alles te weten over wat deze avondopleiding inhoudt en wat je er uiteindelijk mee kunt gaan doen. 

Wouter Blanken

Accountmanager
E-mail Wouter 06-51944972

Over Vonk Cursussen en bedrijfsopleidingen

Vonk is de opleider van de regio. Met een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen en trainginen in 10 verschillende sectoren.
Meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en en geven van opleidingen. Sterke samenwerking met en voor het bedrijfsleven.
Wij leiden op voor de arbeidsmarkt en bieden maatwerk en in-company aan.