Horeca en voeding

Kennismaken met ons mbo

Wil jij komend schooljaar een mbo-opleiding volgen, maar twijfel je nog welke? Hieronder zie je op welke manier je kennis kan maken met onze opleidingen. We helpen je graag bij het kiezen van een opleiding die bij je past.

Overzicht open dagen

  • mbo

Informatiemarkt mbo 2024

Wil jij komend schooljaar een mbo-opleiding volgen, maar twijfel je nog welke? Kom bij ons kijken op donderdag 27 juni 2024! We helpen je graag bij het kiezen van een opleiding die bij je past.

Open dagen mbo

Tijdens onze open dagen en informatiemarkten kan je onze mbo-vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schagen bezoeken en sfeer komen proeven. Je kunt kennismaken met de verschillende opleidingen, het schoolgebouw bekijken en al je vragen stellen aan docenten en studenten. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende open dag is waarop je ons kan bezoeken.

Proefstuderen

Wil jij de opleiding die je leuk lijkt beter leren kennen? Wil je kijken of de opleiding bij je past en hoe studeren aan het mbo er in de praktijk uitziet? Binnenkort kan je je aanmelden om te komen proefstuderen. Wil je alleen even rondkijken en kennismaken (samen met je ouders), ook dat is dan mogelijk. 

Proefstuderen

 

We komen naar je toe

Veel vmbo-scholen in de regio Noord-Holland organiseren zelf voorlichtingsmarkten voor hun leerlingen. Hier kunnen vmbo-leerlingen zich oriënteren op een vervolgopleiding. Vonk is op veel van deze voorlichtingsmarketen aanwezig met een stand en/of presentatie. Grote kans dat we ook bij jou op school langskomen. Vraag ernaar bij je decaan.