e-learnings laptop

E-learnings

Vonk biedt diverse e-learnings. Meld je aan en start direct aan je online-cursus.

Aanbod E-Learnings

Maatwerk en In-company

Het ontwikkelen van opleidingen en cursussen behoort tot een van onze sterke punten. Wij leiden personeel precies op zoals jij dat wilt. Het onderwijs en de werkzaamheden in de praktijk sluiten met behulp van een maatwerk aanpak nog beter op elkaar aan. Neem contact op met de accountmanager.

Online cursussen ook te volgen met het STAP-budget!
Je kan de e-learnings vanaf nu ook financieren met het STAP-budget! Belangrijk is dan dat je je inschrijft op de e-learning via onderstaande. Je inschrijving komt dan als een vooraanmelding bij ons binnen waarna je per e-mail het STAP aanmeldbewijs ontvangt. Hiermee kan jij het STAP-budget aanvragen op het STAP voorportaal.

Online cursus via STAP-budget aanvragen:

Na toewijzing van het STAP-budget ontvang je van ons een mail met daar in een code. Zodra je deze ontvangen hebt kan je de inschrijving compleet maken en starten met de cursus.


Over Vonk Cursussen en bedrijfsopleidingen

Vonk is de opleider van de regio. Met een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen en trainginen in 10 verschillende sectoren.
Meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en en geven van opleidingen. Sterke samenwerking met en voor het bedrijfsleven.
Wij leiden op voor de arbeidsmarkt en bieden maatwerk en in-company aan.