Deze week finales Skills Heroes voor mbo-studenten Vonk!

Poster Skills the Finals 2024

Vanaf begin januari is Skills the Finals voor veel van onze mbo-teams in volle gang. A.s. donderdag en vrijdag (21 en 22 maart) worden de landelijke finales incl. prijsuitreiking gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Vanuit Vonk hebben veel studenten een plek in de finale weten te bemachtigen. 
De volgende mbo-teams strijden deze week om de prijzen in de landelijke wedstrijden in de Brabanthallen:
- Beveiliger Team Jeroen Rodenburg; student Robin Berbers
- HTV Team Sander de Boer; studenten Beau Bouma en Jacky van Woerkom
- Bloembinder Team Annette Lagendijk; student Iris van den Brink
- Dierverzorger Team Pam Hendriks; student Mireille van der Wal

Voor een aantal teams van Vonk waren de Brabanthallen niet de juiste wedstrijdlocatie. Deze wedstrijden zijn elders georganiseerd en hebben al plaatsgevonden. Dit zijn de uitslagen:
- 4e plaats voor het Hovenierteam van Martijn Landsdaal; studenten Elian Schenk en Ramon de Jong (wedstrijd was op 9, 10 en 11 januari in Hardenberg)
- Helaas geen top 3 plek voor het Monteur mobiele werktuigenteam van Ruud Klomp; student Arne Wester (wedstrijd was op 28, 29 feb en 1 maart in Lieshout)

Wedstrijden die al hebben plaatsgevonden waarvan de uitslagen nog moeten volgen:
- Het Paraveterinairteam van Diewertje Beemster; student Jolien Castien ( wedstrijd was op 11 maart in Doetinchem). Jolien hoort vrijdag of ze 1e, 2e of 3e is geworden en is dus ook tijdens de prijsuitreiking in de Brabanthallen aanwezig. 
- Het Groen, Grond en Infra team van Sander van den Oord; studenten David Vriend, Niels Kool, Jitse van der Slot, Steijn Liebe ( wedstrijd was op 14 en 15 maart in Zuidwolde)

Kom je onze studenten aanmoedigen?

Skills the Finals is een hele belevenis en het is een prachtige kans om studenten kennis te laten maken met vele mooie vakrichtingen die het mbo rijk is. Voor studenten is het een hele mooie ervaring deel te nemen aan een van de wedstrijden.
Komen jullie onze teams ook aanmoedigen op 21 en 22 maart in Brabant? Je kunt gratis kaarten krijgen door je op https://worldskillsnetherlands.nl/stf/ te registreren.

Livestream van de prijsuitreiking

Je kunt op vrijdag 22 maart van 19.00 tot 21.30 uur ook online meekijken naar de prijsuitreiking van Skills Heroes via https://worldsk...ds.nl/stf/live/

Wij zijn trots op alle teams en studenten die namens Vonk meedoen in deze landelijke finales. Voor al onze teams: heel veel succes en zet 'm op!