Open dag mbo

Datum

Leerweg

  • mbo
Vonk Vol inspiratie home header

Wil jij weten welke mbo-opleidingen Vonk jou te bieden heeft? Of twijfel je nog voor welke opleiding je wil gaan? Je bent welkom op de open dag op dinsdag 22 november. We adviseren je graag om een keuze te maken voor het komende schooljaar.  

De open dag is van 16.00- 20.00 uur op onze vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Schagen en Hoorn. Je kunt kennismaken met de opleidingen, het schoolgebouw bekijken en al je vragen stellen aan docenten en studenten.

Aanmelden open dag

We vragen je om je aan te melden voor de locatie(s) en opleiding(en) waar je interesse in hebt. Dit kan in een paar eenvoudige stappen.
Om de drukte te spreiden werken we met inlooptijden. In de aanmeldomgeving kun je een tijd kiezen.

Aanmelden open dag 22 november 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je keuze met alle praktische informatie die je nodig hebt voor je bezoek (zoals adres en tijdstip).

Graag tot ziens op onze open dag, we ontmoeten je graag!


Over het mbo

Tijdens een mbo-opleiding leer je alles voor het uitoefenen van een vak of beroep. Je volgt veel praktijkonderwijs door stages bij verschillende bedrijven. Zo ontdek je goed wat je leuk vind en waar je goed in bent. En bovendien vind je later werk dat écht bij jou past. Ook als je verder wilt leren op bijvoorbeeld het hbo, vormt het mbo een stevige basis.

Vonk studenten mbo