Leerlingen en docent op schoolplein achter hekje bomen op de achtergrond

Voor leerlingen

Op deze pagina kunnen Vonk vmbo-leerlingen die al bij ons op school zitten (en hun ouders) informatie vinden zoals de schoolgids, documenten en de inloglinks naar het leerlingen- en ouderportaal.

Meer informatie

Portaal ouders/ verzorgers

Op het ouderportaal kun je inzicht krijgen in de schoolgegevens van jouw kind(eren). Zoals de resultaten (cijfers) en het rooster. Inloggen kan met de gegevens die je via de e-mail hebt ontvangen. Je kunt hieronder de keuze maken om naar het ouderportaal te gaan of om de korte instructie of de handleiding te downloaden.

Ouders/ verzorgers  
 

Let op: Niet elke vestiging heeft zich aangesloten bij dit ouderportaal. Je kunt hier dus alleen gebruik van maken als je een mail heeft ontvangen met inloggegevens en uitleg van de directeur van de betreffende vestiging.

Vmbo documenten

Ouderraad

Elke vmbo-vestiging van Vonk heeft een ouderraad. Ouders van leerlingen hebben hier de mogelijkheid om signalen en ideeën te delen met het management van de school. 

Meer informatie


Klachtenpunt

Ontevredenheid en meningsverschillen nemen wij serieus. Ben jij ontevreden en heb je een klacht? Bij Vonk vinden we het belangrijk dat je eerst zelf het gesprek aangaat met de betrokkenen. Lukt het niet om tot een oplossing te komen, ga dan naar de teamleider van jouw school. 

Kom je met elkaar niet tot een oplossing of heb je ondersteuning nodig bij het aangaan van een gesprek? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.