Studenten mbo

Voor studenten

Op deze pagina kunnen Vonk mbo-leerlingen die al bij ons op school zitten (en hun ouders) informatie vinden zoals de schoolgids, documenten en de inloglinks naar het leerlingen- en ouderportaal.

Keuzedelengids

Praktische zaken

Schoolgids

Selecteer de schoolgids van jouw vestiging voor praktische informatie zoals: ziekmelden, lestijden, vakanties, rooster en vestigingsregels.

Alkmaar Hoorn Schagen - De Boomgaard 

Den Helder/ Schagen - Hofstraat


Vonk Student Support

Tijdens de opleiding is jouw coach het eerste aanspreekpunt. Jouw coach maakt jou wegwijs in de school, volgt jouw persoonlijke voortgang en is er als er vragen zijn over de opleiding. Soms is de ondersteuning van jouw coach niet voldoende en is er sprake van een extra ondersteuningsbehoefte.  

 

Als jij behoefte hebt aan extra ondersteuning, kun je dit zelf aan te geven. De eerste stap ligt dus bij jou! 

Ouders/verzorgers portaal

Op het ouderportaal kun je inzicht krijgen in de schoolgegevens van jouw kind(eren). Zoals de resultaten (cijfers) en het rooster. Inloggen kan met de gegevens die je via de e-mail hebt ontvangen. Je kunt hieronder de keuze maken om naar het ouderportaal te gaan of om de korte instructie of de handleiding te downloaden.

We hebben t/m 2024 nog twee ouderportalen vanwege de fusie. Kies de Vonk locatie waar jouw zoon of dochter les volgt voor het juiste portaal. Ook staan hieronder nog twee handleidingen.Ouders/verzorgers ( mbo-studenten Alkmaar, Hoorn, Schagen de Boomgaard)  

Ouders/verzorgers (mbo-studenten Den Helder & Schagen Hofstraat)

 

Let op: Niet elke vestiging heeft zich aangesloten bij dit ouderportaal. Je kunt hier dus alleen gebruik van maken als je een mail heeft ontvangen met inloggegevens en uitleg van de directeur van de betreffende vestiging.


Mbo-studentenfonds

Volg je een mbo-opleiding? En heb je financiële hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat je ouders te weinig geld hebben om schoolboeken te kopen? Dan kun je bij Vonk een vergoeding uit het mbo-studentenfonds aanvragen op deze pagina.

(Externe) links

Externe websites waarnaar wordt verwezen vanuit de schoolgids mbo

Kwalificatiedossier

Interne verwijzingen vanuit de schoolgids mbo

 Routekaart ibpv

Meerjarenplan en schoolplan Jaarverslag


Klachtenpunt

Ontevredenheid en meningsverschillen nemen wij serieus. Ben jij ontevreden en heb je een klacht? Bij Vonk vinden we het belangrijk dat je eerst zelf het gesprek aangaat met de betrokkenen. Lukt het niet om tot een oplossing te komen, ga dan naar de manager onderwijs van jouw opleiding. 

Kom je met elkaar niet tot een oplossing of heb je ondersteuning nodig bij het aangaan van een gesprek? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.