dienstverlening

Allround medewerker Bank- en verzekeringswezen

Als commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen heb je en zeer veelzijdig beroep. Naast front-office werkzaamheden, heb je klantcontact, behandelt je administratieve offertetrajecten, handel je schadeclaims af, doe je risicoanalyses en adviseer je over financiële producten.

In het kort

Type

Bedrijfsopleiding

Vakrichting

  • ICT
  • Zakelijk & Financieel

Als commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen heb je en zeer veelzijdig beroep. Naast front-office werkzaamheden, heb je klantcontact, behandelt je administratieve offertetrajecten, handel je schadeclaims af, doe je risicoanalyses en adviseer je over financiële producten. Daarnaast is een klantgerichte houding van belang door actief naar de klantbehoefte te luisteren en je te verplaatsen in de klant. Om al die taken goed te kunnen uitvoeren, kan de opleiding Allround medewerker Bank- en verzekeringswezen van pas komen. De opleiding is gericht op mensen die al werkzaam zijn in de financiële sector, maar nog niet in het bezit zijn van de juiste diploma's.

In de cursus behalen deelnemers de verplichte diploma’s voor de Wet financieel toezicht (WFT), krijgen ze door praktijkopdrachten breder inzicht in de uitvoering van hun werk en bij het positief afronden van de opleiding ontvangen ze een volwaardig MBO-diploma (MBO Commercieel medewerker Bank- en verzekeringswezen).

Ons team staat voor je klaar

Telefoonnummer: 0223 - 611 310
E-mail: bo@vonknh.nl
Postbus 250, 1780 AG Den Helder