Proefsessie Vonk voeding

Datum

Leerweg

  • mbo

Kom je proeven?

Twijfel je nog over de juiste opleiding? Wil je het verschil maken met voeding?

Kom dan op woensdag 28 juni een kijkje nemen bij Vonk in de keuken van het mbo voeding. We organiseren dan een speciale proefsessie voor late beslissers.

Je maakt kennis met de opleidingen Voeding & Voorlichting, Voeding & Kwaliteit en Voeding & Technologie. Als de proefsessie naar meer smaakt, kunnen we direct inschrijven voor de opleiding. Aanmelden voor de proefsessie doe je hier.

Waar?

Vonk Alkmaar

Drechterwaard 10

Alkmaar

Wanneer

Woensdag 28 juni

14.30 – 16.00 uur

Opleiding Voeding & Voorlichting

Gezond eten is hartstikke interessant. Want wanneer is iets eigenlijk gezond? Welke invloed heeft voedsel op je lichaam? En hoe maak je gezond eten leuk en aantrekkelijk? Als jij dit soort vragen graag wil beantwoorden, is de opleiding Voeding & Voorlichting iets voor jou.

Opleiding Voeding & Kwaliteit

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit en veiligheid van ons eten in supermarkten en restaurants? Dan is dit misschien wel de opleiding die je zoekt. Je wordt een echte voedselexpert en je kunt in verschillende richtingen aan het werk. Ze staan te springen om werknemers in de voedingsindustrie, dus een baan heb je zo gevonden!

Opleiding Voeding & Technologie

Elke dag worden er miljoenen kilo’s aan voedsel gekweekt, gefokt, verwerkt en verkocht. Denk jij dan meteen: hoe dóen ze dat eigenlijk? En zou het nog beter kunnen? Bij deze opleiding ontdek je de rol van technologie bij onze voedselproductie. Je krijgt vakken als procestechniek en productontwikkeling, maar ook scheikunde en microbiologie. Een mooie mix van theorie en praktijk.

Zien we jou bij onze proefsessie op 28 juni?

We ontmoeten je graag!

 

voeding proefsessie

Mbo wereld Horeca & Voeding

Lekker eten en drinken, daarvan krijg je meteen een glimlach op je gezicht. Sta je het liefst zelf in de keuken? Of zorg jij liever voor een hartelijke ontvangst van alle gasten? In deze wereld word jij klaargestoomd voor een baan in de horeca of voedselindustrie, als kok of als gastheer/-vrouw. Bekijk deze wereld.