Vonk-studente Joëlle met haar stylingstalent op Prinsjesdag!

Prinsjesdag 2022 stond in het teken van de beroepspraktijk. WorldSkills Netherlands heeft met een aantal partners een speciale activiteit georganiseerd op Prinsjesdag.

Tweede Kamerleden waren uitgenodigd om hun haar en make-up te laten verzorgen door de talentvolle studenten van Skills in beautysalon Aveda in Den Haag. Zo wordt extra aandacht gegeven aan het vakmanschap en het belang van goed opgeleide mbo’ers.

Joëlle Asselman, Vonk student haarstyling, is van een van deze talenten. Dit jaar stond ze in de finale van de nationale Skills Heroes finale in Utrecht. Door haar vakmanschap te laten zien heeft ze bewezen dat ze tot de top van Nederland behoort. Vandaag kon ze haar talenten los laten op een aantal gasten van Kamerleden die op haar kappersstoel kwamen zitten. En dat bleek een succes, blije gezichten en vooral prachtig gestyled haar. Als je haar (en je hoedje) maar goed zit!

Fotomateriaal: groepsfoto, foto Aveda, foto Joëlle met Pia de Jong (roze hoedje), dit is de vrouw van minister Dijkgraaf, foto Joëlle met Inge Wiersma (witte hoedje), dit is de vrouw van minister Wiersma.