Leren in de praktijk bij Economie en Ondernemen

 

De wereld Economie en Ondernemen van Vonk is dé wereld voor geboren verkopers, marketeers, cijferhelden, juristen en talenten in planning en organiseren. De verschillende opleidingen starten vaak met een breed basisjaar waarin je kunt ontdekken welke richting of specialisme het beste bij jou past. Zo kun je bouwen aan de toekomst die jij voor ogen hebt.



Projectweek

Afgelopen week was de projectweek, georganiseerd in samenwerking met het bedrijfsleven. Studenten van Economie en Ondernemen hebben diverse bedrijven en organisaties bezocht. Zo kwamen ze op plekken waar ze normaal gesproken niet zo snel komen en kregen ze een kijkje achter de schermen.

Er zijn bezoeken gebracht aan onder andere ING, Verheul, de fabriek van Texeler en ProDemos in Den Haag. Dit laatste is het huis voor democratie en rechtstaat, studenten  konden hier oefenen met debatteren. Een geslaagde projectweek die de studenten meer inzicht gaf in wat er allemaal gebeurd binnen een bedrijf of organisatie. En of het mogelijk een match is voor hun toekomstige carrière.



Extra diploma’s en certificaten

Wist je dat je bij de opleidingen Legal, Insurance en HR specialist en Business Administration & Control extra diploma’s en WFT-certificaten (Wet Financieel Toezicht) kunt behalen? Hierdoor heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt en kun je na je opleiding gelijk starten als bijvoorbeeld bedrijfsadministrateur, assistent accountant of personeelsadviseur.



Meer weten over de verschillende opleidingen en mogelijkheden? Kijk op onze website of bezoek de open dag op 14 februari en maak kennis met de wereld Economie en Ondernemen! Klik hier om je aan te melden.

Dank aan alle bedrijven en organisaties voor hun medewerking aan de projectweek.