Drie leerlingenteams van ons vmbo door naar landelijke finale WorldSkills Netherlands!

Beker Skills

Woensdag (22 februari) was onze locatie in Alkmaar het decor voor de Skills kwalificatiewedstrijden voor de landelijke finale (Skills Finals).
Gistereren (donderdag 23 februari) waren er wedstrijden op onze locatie aan de Hofstraat in Schagen. Vmbo-leerlingen van diverse scholen uit de regio namen het op onze locaties tegen elkaar op in vmbo vakwedstrijden.

In Alkmaar namen leerlingen het tegen elkaar op in wedstrijden van de vakrichtingen: Bloemwerk, Tuinontwerp & -aanleg en Media, Vormgeving & ICT. Mila Schavemaker en Julia van Egmond, vmbo-leerlingen van onze locatie in Alkmaar werden eerste in Bloemwerk! Piet Gul & Jim Haagsman, leerlingen Vonk Castricum, wonnen de wedstrijd Tuinontwerp & -aanleg!

In Schagen werden er gisteren drie wedstrijden gehouden van de vakrichtingen: Economie & Ondernemen, Horeca, Bakkerij & Recreatie en Zorg & Welzijn. Mees Beerkens en Max Kauffman, leerlingen van onze locatie in Castricum werden nummer 1 in de wedstrijd van Economie & Ondernemen!

Een mooie prestatie van onze leerlingen. Wij feliciteren de winnaars met hun 1e plek en finaleplaats voor Skills Finals op 23 en 24 maart!