Kappers stichting Present

kappers stichting Present 1

Op maandag 6 november is de haarsalon van Vonk Den Helder aan de Kievitstraat beschikbaar gesteld voor de kapsters van JustB uit Julianadorp. De kapsters gingen aan de slag met het gratis knippen en kleuren van minima en dak- en thuislozen. Dit mooie project is opgestart door stichting Present.

De studenten van de sectie haarverzorging hebben ervoor gezorgd dat er koffie, thee en wat lekkers voor de klanten waren. Daarnaast hebben ook twee van onze studenten geholpen met het ontvangen van de gasten, het wassen van de haren en het opruimen toen de dag afgelopen was. Om de dag goed af te sluiten was er ook een lekker lunch klaar gemaakt door de leerlingen van Pijler. De lunch was geregeld voor de mensen die dit mooie project mogelijk hebben gemaakt. 

Het project geeft een goed beeld hoe samenwerkingen tussen Vonk, bedrijven en stichtingen prachtige maatschappelijke projecten op kan leveren die veel voor mensen betekenen. Het is een erg geslaagde dag geweest en wij van Vonk zijn trots hieraan meegewerkt te hebben.