Geslaagden spreekmodule Taal op de Werkvloer bij Slippens Vleeswaren

Taal op de werkvloer

Bij Slippens Vleeswaren zijn via uitzendbureau Flexible Human Services (FHS) de eerste medewerkers met succes geslaagd voor de spreekmodule Taal op de Werkvloer. 

In opdracht van FHS is Vonk Cursussen & Bedrijfsopleidingen in oktober 2023 gestart met het traject Taal op de Werkvloer bij Slippens. Anderstalige medewerkers van FHS werden getraind op een betere communicatie op de werkvloer en in de communicatie met collega’s en teamleiders. Daarnaast was er ook aandacht voor persoonlijke leerdoelen. De docent van Vonk verzorgde de taallessen. 

Alle deelnemers hebben de training met succes afgerond. In totaal deden er 12 deelnemers mee. Op donderdag 25 januari werden tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Slippens Vleeswaren de certificaten uitgereikt.  

FHS is een vooraanstaand uitzendbureau dat zich hoofdzakelijk richt op internationale medewerkers uit de Europese Economische Ruimte (EER). Medewerkers van FHS worden uitgezonden naar diverse bedrijven en sectoren in een groot deel van Nederland, waaronder logistiek, productie, techniek, voedingsindustrie en de agrarische sector. 

Meer weten over Taal op de werkvloer