Versterking bestuurskracht Vonk

Guy Heemskerk per 2 september derde bestuurder Vonk 

Dit voorjaar werd duidelijk dat de raad van toezicht van Vonk voornemens was om de bestuurskracht van Vonk te willen versterken. De selectiegesprekken hiervoor zijn inmiddels met succes afgerond. De raad van toezicht is blij te kunnen delen dat met ingang van maandag 2 september 2024, Guy Heemskerk start als derde bestuurder. Helma van der Hoorn, Gerard Oud en Guy Heemskerk vormen vanaf dan samen het college van bestuur van Vonk.

Vonk is na een fase van fusie en harmonisatie, klaar voor een nieuwe fase die nodig is voor het onderwijs van de toekomst. Als Vonk willen we vernieuwen, flexibel zijn en tegelijkertijd zorgen dat de basis goed blijft. Nu en in de toekomst. Daarbij staat aandacht voor medewerkers, leerlingen, studenten en cursisten voorop.  Door deze versterking kan het bestuur, passend bij het proces, aan alle facetten de tijd en aandacht geven die nodig is.

Momenteel is Guy gemeentesecretaris bij de gemeente Hoorn. Daarvoor werkte hij in Heiloo als gemeentesecretaris en voorzitter van de Raad van Secretarissen van de BUCH werkorganisatie. Met het aanvaarden van deze functie stapt hij de mooie wereld van het onderwijs in. 

Namens de raad van toezicht wensen wij Guy een mooie start en samenwerking bij Vonk.

Nieuwe bestuurder Vonk