All You Need is Food Tour winnaar Impactprijs Groen Onderwijs!

All You Need Is Food Tour wint Impactprijs Groen Onderwijs

Op 16 mei heeft ons mbo Voeding voor de All You Need is Food Tour de Impactprijs Groen Onderwijs in ontvangst mogen nemen! Studente Voeding & Voorlichting, Marit Hoogcarspel en Sil de Weerd van Beter (W)eten voorlichtingen namen de prijs (een cheque t.w.v. € 2.500,-) in ontvangst. De All You Need is Food Tour werd van de in totaal 10 genomineerden gekozen als de winnaar van deze mooie en eervolle prijs.

De feestelijke uitreiking vond plaats op de Hogeschool Inholland in Delft. De nominatie voor de prijs was al eervol, maar het winnen van de prijs is de ultieme kers op de taart!

Innovatieve projecten met impact op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid

De Impactprijs van GroenPact is er voor innovatieve projecten, onderzoeken en start-ups die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid. Alle vernieuwende initiatieven (groot én klein) die laten zien hoe belangrijk groene oplossingen zijn, maken kans. Denk aan projecten of start-ups die het verschil maken op het gebied van voedseltransitie, duurzaamheid, sociale impact, vergroening, klimaat, circulaire landbouw of biodiversiteit.

All You Need is Food Tour

De All You Need Is Food Tour is door ons mbo Voeding georganiseerd in samenwerking met (Beter) Weten Voorlichtingen, vanuit project NH Food. Dit schooljaar en vorig schooljaar heeft de glimmende foodtruck vele vmbo-scholen in Noord-Holland bezocht. Hierdoor konden de leerlingen kenismaken met onze mbo-opleidingen Voeding. Daarnaast was er aandacht voor het eten van de toekomst en werd het belang van duurzame en gezonde voeding uitgebreid toegelicht.

All You Need Is Food Tour

De vmbo-leerlingen luisteren aandachtig naar Sil tijdens de All You Need is Food Tour.

All You Need Is Food Tour wint Impactprijs Groen Onderwijs

Marit Hoogcarspel heeft stagegelopen bij Beter (W)eten Voorlichtingen van oud-Clusiusstudent Sil de Weerd. Beiden tonen met trots de gewonnen prijs.