Banner Nh Food

NH Food

NH Food is een samenwerkingsverband tussen bedrijven en onderwijs in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal gericht op kennisdeling en talentontwikkeling. Het biedt bedrijven een unieke mogelijkheid om samen met onderwijsinstellingen en kennisinstituten te werken aan agrifood-gerelateerde innovaties.

Ontdek meer over dit project

Er zijn meer en breder opgeleide groen- en technische medewerkers nodig in de agrifood sector in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. In het project NH Food wordt invulling gegeven aan deze opgave. 

Opleidingen Voeding

Dankzij het samenwerkingsverband binnen dit project kunnen de studenten van onze opleidingen Voeding aan mooie projecten werken en waardevolle ervaringen opdoen binnen het werkveld. Binnen de projecten staat het versterken van de innovatiekracht van het bedrijfsleven (out-of-the-box innovatie), kennisuitwisseling en talentontwikkeling van studenten, docenten en ondernemers centraal.

 

All You Need Is Food Tour

De All You Need Is Food Tour gaat weer van start!

Jaarlijks organiseert Vonk samen met oud-student Sil de Weerd van Beter (W)eten voorlichtingen de All You Need Is Food Tour. 

All You Need Is Food Tour winnaar Impactprijs Groen Onderwijs

All You Need is Food Tour winnaar Impactprijs Groen Onderwijs!

Op 16 mei heeft ons mbo Voeding voor de All You Need is Food Tour de Impactprijs Groen Onderwijs in ontvangst mogen nemen!

Studenten Voeding ontwikkelen eigen tussendoortje

Eerstejaarsstudenten mbo-opleiding Voeding ontwikkelen eigen tussendoortje

Onder de vlag van het practoraat ‘Innovaties in de duurzame voedselketen’ hebben eerstejaars mbo-studenten voeding zich ondergedompeld in het proces van het ontwikkelen van een Foodbar.

Bjorn loopt stage bij NMK Esbaco

Foodportret: Bjorn loopt stage bij NMK Esbaco

Weten wát je wilt, wannéér je het wilt en waaróm je het wilt: voor veel mensen is dat een behoorlijke zoektocht. Zo niet voor Bjorn Knol uit Den Helder. De 21-jarige student Voeding en Kwaliteit heeft een vastomlijnd plan.